Het Vakantiehuisje

Op camping De Vossenburcht in IJhorst heeft Rotaryclub Zwolle dankzij Stichting Duescotte een vakantiehuisje geplaatst. Dit is bedoeld voor Zwollenaren die om financiële of andere redenen niet in de gelegenheid zijn om op vakantie te gaan.

Het vakantiehuisje staat in een bosrijke omgeving en is comfortabel en compleet ingericht voor maximaal 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). De camping is gelegen in het natuurgebied Het Reestdal, op de grens van Drenthe en Overijssel, en op 2 km. van de Zwarte Dennen met veel wandel- en fietsmogelijkheden en een mooie, grote recreatieplas.

De periode waarin gasten in dit huisje kunnen verblijven loopt van begin april tot eind oktober.
Het verblijf is volledig verzorgd en ook het vervoer van en naar de camping is geregeld. De gasten worden door leden van Rotary Club Zwolle van huis opgehaald en na de vakantieweek weer thuisgebracht. Gedurende de verblijfsweek zijn deze leden ook gastvrouw/ gastheer voor de gasten.
Coördinatie en technische zaken rondom deze exploitatie worden door leden van de commissie Vakantiehuisproject binnen onze club verzorgd. De benodigde exploitatiegelden worden gegenereerd door middel van een succesvol wijnproject.
Alle leden van onze club zijn enthousiast over dit project en willen hier ook nog jarenlang graag invulling aan blijven geven. De ontmoetingen met onze gasten en hun reacties – ook in ons gastenboek- zijn een mooie motivatie!