Over de locatie Agnietenberg

De Agnietenberg is bijzonder trots de Rotary te mogen ontvangen. Net als de Rotary is De Agnietenberg een service-organisatie met een uitstekende naam in Zwolle en omstreken – zij het tot iets minder ver daarbuiten dan de Rotary. Uitstekend bereikbaar (op steenworpafstand van zowel de A28 als de Zwolse binnenstad), biedt De Agnietenberg een perfecte locatie voor de Rotary om ongestoord bijeen te komen. De groene omgeving, gastvrijheid en de uitstekende culinaire kwaliteiten garanderen geslaagde avonden voor de Rotary.

Ik ben Nelleke Dijkhuizen, de eigenaar-directeur van De Agnietenberg. Als gastvrouw met een grote passie voor hospitality, streef ik altijd naar de hoogste kwaliteit voor onze gasten. Ik kijk ernaar uit om de Rotary iedere woensdag te verwelkomen bij De Agnietenberg. Ik voel mij verbonden met de club en leden. Als ik dan buiten de officiële bijeenkomsten om leden zie verschijnen voor een lunch, diner, of feest, verschijnt er een grote glimlach op mijn gezicht en denk ik: ‘ Rotary. Altijd welkom.’